Laatste Product Reviews

Ganzo Eenhandmes G733 Oranje 21cm
Review is pending moderation
mrt 1, 2018
Ganzo G735 Eenhandmes/Multi-Tool Yellow/Black
Aanvulling op m'n review: Het zakmes is gewoonweg goed afgewerkt geen scherpe kanten(op de snijkant ...
jan 31, 2018
Ganzo G735 Eenhandmes/Multi-Tool Yellow/Black
Ik schrijf nooit een review maar dit merk heeft me verrast ik verzamel al een hele tijd zakmessen en ...
jan 31, 2018
Ganzo Eenhandmes G733 Oranje 21cm
Voor de prijs kan ik me geen beter mes wensen !!!
mei 10, 2017
Ganzo Eenhandmes G619 Black 20cm
Snap niet hoe het kan voor de prijs!
mrt 10, 2017

alle Reviews

van Dijk

mrt 1, 2018
Ganzo Eenhandmes G733 Oranje 21cm
Review is pending moderation
T Sebastiaan

IP: 212.204.166.27

jan 31, 2018
5
(5/5
Ganzo G735 Eenhandmes/Multi-Tool Yellow/Black
Aanvulling op m'n review:
Het zakmes is gewoonweg goed afgewerkt geen scherpe kanten(op de snijkant na)zoals bijvoorbeeld aan de liners. Meestal bij goedkopere merken is alles scherp of ergens niet afgewerkt. De tools zijn ook goed voor de functie die ze hebben.
Beheerder:
 
T Sebastiaan

IP: 212.204.166.27

jan 31, 2018
5
(5/5
Ganzo G735 Eenhandmes/Multi-Tool Yellow/Black
Ik schrijf nooit een review maar dit merk heeft me verrast ik verzamel al een hele tijd zakmessen en tools die ik daadwerkelijk gebruik. Ik had het merk al een paar keer bekeken en reviews zijn er genoeg. Maar zegt niets tot je er zelf 1 in handen hebt. Het is een uitgebalanceerd handig en mooi mes die goed veel gebruik gat krijgen. Ik raad dit model aan. Maar er komen wel wat meer aankopen van dit merk
Beheerder:
 
Peer van Dijk

IP: 84.26.114.22

mei 10, 2017
5
(5/5
Ganzo Eenhandmes G733 Oranje 21cm
Voor de prijs kan ik me geen beter mes wensen !!!
 
Piet Veenstra

IP: 213.127.230.190

mrt 10, 2017
4
(4/5
Ganzo Eenhandmes G619 Black 20cm
Snap niet hoe het kan voor de prijs!
 
Vincent Brandsma

mrt 5, 2017
4
(4/5
Ganzo Eenhandmes G723 Green 22cm
Steeds als ik denk dat ik het allemaal wel gezien of gevoeld heb, loop ik weer tegen iets nieuws aan. Tegen deze messen van Ganzo bijvoorbeeld. Ik ben zeer onder de indruk!
En ja, ze zijn niet duur, en ja, ze lijken af en toe op ontwerpen van andere merken. Maar als ik deze Ganzo 723 naast mijn veel duurdere – ik schrijf niet veel te dure, maar dat wil ik wel schrijven – Bastinelli of DPXgear leg, met eenzelfde soort handvat, glad aan de ene kant, grip aan de andere kant, dan kan ik maar tot een conclusie komen: de Ganzo bevalt me veel beter dan soortgelijke ontwerpen van andere merken.
Vooral het blad van deze Ganzo vind ik zeer geslaagd, een beetje Oosters, als uit Aladin. Het puntje van het mes loopt niet omhoog, zoals een ouderwetse clippoint, maar het neigt wel naar een Turkish clippoint. Combineer dat met het moderne handvat en je hebt, zeker in het licht van de gunstige prijs, een uniek mes!
Het mes is groot, elegant, het staal is prima, er is niets mis met 440C en het mes is goed van gewicht. Dan de frame lock. Voor een mes van deze prijs: het zit allemaal muur en muurvast! Geen millimeter speling! Links en rechts met de duim te openen, keer op keer een stevige sluiting.
Ja, ik ben echt benieuwd waarmee Ganzo de komende jaren mee op de markt komt. De messenmarkt is in beweging en er is weer een speler bijgekomen om rekening mee te houden: Ganzo.
 
Anoniem

mrt 5, 2017
5
(5/5
Ganzo Eenhandmes G723 Green 22cm
Een vriend wees mij deze jullie website, ganzo-tools.nl en zo kwam ik ook bij deze G723 uit.
Wat een gaaf mes!
Ik had nog nooit van Ganzo gehoord. Ik heb nog niet zoveel messen gespaard, maar ben wel van plan ermee te beginnen, zeker als ze niet zo duur zijn.
Een handvat dat aan beide kanten een andere grip heeft, kende ik ook niet. Maar het voelt heel stevig en veilig. Een lekker mes om mee te spelen.
Bedankt ganzo-tools.nl, ik kom vaker op jullie website kijken!
 
Dienstverlener

mrt 5, 2017
4
(4/5
Ganzo Eenhandmes G704 Black 20cm
Zo’n mes zocht ik: deze, de Ganzo 704. Maar omdat ik het zelf moest betalen, wilde ik niet iets heel duurs kopen. Vanuit mijn werk beweeg ik veel, ik loop ook weleens hard tijdens mijn werk, dus het moest een licht en praktisch mes zijn voor in de broekzak. Een scherp mes, een goede pocketclip en het moest lekker vlak zijn en toch goed in de hand liggen. Ik zocht een handige EDC, daar komt het op neer, waarvoor ik niet te veel wilde betalen. Dat het mes ook een stoere uitstraling heeft, vind ik ook belangrijk, eerlijk is eerlijk.
Voor een mes in deze prijsklasse loopt het allemaal heel soepel. De bevestiging is stevig, ik kende het axis lock systeem eigenlijk niet. Het blad duwt een pin via een veer op de uitsparing aan het uiteinde van het blad en blokkeert dan het mes muurvast. Werkelijk geen speling, niets. Het voelt daardoor zeer veilig.
En net als met de Ganzo multi tool 302B, heb ik dit mes aan mijn collega’s laten zien, die als ze al een mes hebben, allemaal met hetzelfde merk rondlopen. Deze Ganzo 704 heeft een afwijkend smoeltje, een mat blad, geen schitteringen en glimmertjes, en het heft is net zo goed als dat van duurdere merken. Plat en ruw, precies zoals het moet zijn.
Voor de collega’s die nog geen mes hebben, maar wel van plan zijn er eentje aan te schaffen, heb ik ze naar de website van Ganzo-tools.nl verwezen. Ze zullen verbaasd zijn over wat daar te vinden is!
Hele goede, scherp geprijsde en handzame stukken staal. (En je krijgt het in een luxe verpakking.)
 
Fabian, Den Haag

mrt 5, 2017
5
(5/5
Ganzo Eenhandmes G704 Black 20cm
Hallo Ganzo-tools! Bedankt voor de snelle levering van deze G704, wat een stoer mes. De prijs was ook heel goed, zeker voor een mes met deze uitstraling.
Lekker soepel met een hand te openen, en dan volgt een mooie KLIK. Sluiten met een hand is ook geen probleem, palletje naar achteren en lichtjes schudden en het blad zit weer dicht.
Maar wat ik het meest opvallend vind; de messen zijn niet duur, maar elke review op Youtube is lovend!
Je hoeft dus niet altijd veel geld uit te geven voor een goed mes.
Dat deze Ganzo er in veel verschillende kleuren is, is misschien handig als je er buiten mee werkt, een mes met een oranje handvat vind je sneller terug dan deze zwarte of eentje met een groen handvat. Maar dat is een beslissing die iedereen zelf moet maken. Ik ben voor het klassieke zwart gegaan.
Het staal is goed, 440C, het mes komt scherp uit de (luxe) doos en ach, als er na alle uren hard werk een eind komt aan het leven van dit mes, koop ik gewoon een nieuwe. Nogmaals, de prijs is zeer gunstig!
 
Dienstverlener

mrt 5, 2017
4
(4/5
Ganzo Multi-Tool G302-Black
Voor mijn werk mag ik een multi tool dragen. En omdat dit vergoed wordt door het werk, zijn veel van mijn collega’s voor de veel duurdere en bekendere merken gegaan. Ik niet.
Ik zocht juist voor mijn werk een heel handig en licht zakmes. (En die wordt niet vergoed, die moest ik zelf betalen.) Een EDC voor in de broekzak. Zo kwam ik bij Ganzo messen uit, in het bijzonder bij de G704, waar ik ook even een stukje over geschreven heb. Ik ben namelijk onder indruk van de kwaliteit en prijs.
Maar zodoende kwam ik ook de Ganzo multi tool tegen, deze G302B, wat voor Black staat. En ik heb daarom deze gekocht.
En nu komt het: op het werk hebben we de multi tools even naast elkaar gelegd, zo zijn mannen. En wat blijkt: die veel duurdere jongens van de grote merken zijn echt niet beter, sterker nog, die zijn vaak absoluut niet beter!
Als ze de multi tool zelf hadden moeten betalen waren zo ook voor de Ganzo gegaan.
Ik ben ook bij de afdeling inkoop geweest en heb ze dit laten zien, ik zei: “Koop een grote voorraad in, dan ben je goedkoper uit en je levert niets in op kwaliteit.”
Misschien doen ze iets met mijn goede raad. Ik ben in ieder geval zeer content met deze Ganzo multi tool aan mijn riem.
 
Pagina: 12

PayPal