Laatste Product Reviews

Ganzo Eenhandmes G733 Oranje 21cm
Voor de prijs kan ik me geen beter mes wensen !!!
mei 10, 2017
Ganzo Eenhandmes G619 Black 20cm
Snap niet hoe het kan voor de prijs!
mrt 10, 2017
Ganzo Eenhandmes G723 Green 22cm
Steeds als ik denk dat ik het allemaal wel gezien of gevoeld heb, loop ik weer tegen iets nieuws aan ...
mrt 5, 2017
Ganzo Eenhandmes G723 Green 22cm
Een vriend wees mij deze jullie website, ganzo-tools.nl en zo kwam ik ook bij deze G723 uit. Wat ee ...
mrt 5, 2017
Ganzo Eenhandmes G704 Black 20cm
Zo’n mes zocht ik: deze, de Ganzo 704. Maar omdat ik het zelf moest betalen, wilde ik niet iets he ...
mrt 5, 2017

alle Reviews

Peer van Dijk

IP: 84.26.114.22

mei 10, 2017
5
(5/5
Ganzo Eenhandmes G733 Oranje 21cm
Voor de prijs kan ik me geen beter mes wensen !!!
 
Piet Veenstra

IP: 213.127.230.190

mrt 10, 2017
4
(4/5
Ganzo Eenhandmes G619 Black 20cm
Snap niet hoe het kan voor de prijs!
 
Vincent Brandsma

mrt 5, 2017
4
(4/5
Ganzo Eenhandmes G723 Green 22cm
Steeds als ik denk dat ik het allemaal wel gezien of gevoeld heb, loop ik weer tegen iets nieuws aan. Tegen deze messen van Ganzo bijvoorbeeld. Ik ben zeer onder de indruk!
En ja, ze zijn niet duur, en ja, ze lijken af en toe op ontwerpen van andere merken. Maar als ik deze Ganzo 723 naast mijn veel duurdere – ik schrijf niet veel te dure, maar dat wil ik wel schrijven – Bastinelli of DPXgear leg, met eenzelfde soort handvat, glad aan de ene kant, grip aan de andere kant, dan kan ik maar tot een conclusie komen: de Ganzo bevalt me veel beter dan soortgelijke ontwerpen van andere merken.
Vooral het blad van deze Ganzo vind ik zeer geslaagd, een beetje Oosters, als uit Aladin. Het puntje van het mes loopt niet omhoog, zoals een ouderwetse clippoint, maar het neigt wel naar een Turkish clippoint. Combineer dat met het moderne handvat en je hebt, zeker in het licht van de gunstige prijs, een uniek mes!
Het mes is groot, elegant, het staal is prima, er is niets mis met 440C en het mes is goed van gewicht. Dan de frame lock. Voor een mes van deze prijs: het zit allemaal muur en muurvast! Geen millimeter speling! Links en rechts met de duim te openen, keer op keer een stevige sluiting.
Ja, ik ben echt benieuwd waarmee Ganzo de komende jaren mee op de markt komt. De messenmarkt is in beweging en er is weer een speler bijgekomen om rekening mee te houden: Ganzo.
 
Anoniem

mrt 5, 2017
5
(5/5
Ganzo Eenhandmes G723 Green 22cm
Een vriend wees mij deze jullie website, ganzo-tools.nl en zo kwam ik ook bij deze G723 uit.
Wat een gaaf mes!
Ik had nog nooit van Ganzo gehoord. Ik heb nog niet zoveel messen gespaard, maar ben wel van plan ermee te beginnen, zeker als ze niet zo duur zijn.
Een handvat dat aan beide kanten een andere grip heeft, kende ik ook niet. Maar het voelt heel stevig en veilig. Een lekker mes om mee te spelen.
Bedankt ganzo-tools.nl, ik kom vaker op jullie website kijken!
 
Dienstverlener

mrt 5, 2017
4
(4/5
Ganzo Eenhandmes G704 Black 20cm
Zo’n mes zocht ik: deze, de Ganzo 704. Maar omdat ik het zelf moest betalen, wilde ik niet iets heel duurs kopen. Vanuit mijn werk beweeg ik veel, ik loop ook weleens hard tijdens mijn werk, dus het moest een licht en praktisch mes zijn voor in de broekzak. Een scherp mes, een goede pocketclip en het moest lekker vlak zijn en toch goed in de hand liggen. Ik zocht een handige EDC, daar komt het op neer, waarvoor ik niet te veel wilde betalen. Dat het mes ook een stoere uitstraling heeft, vind ik ook belangrijk, eerlijk is eerlijk.
Voor een mes in deze prijsklasse loopt het allemaal heel soepel. De bevestiging is stevig, ik kende het axis lock systeem eigenlijk niet. Het blad duwt een pin via een veer op de uitsparing aan het uiteinde van het blad en blokkeert dan het mes muurvast. Werkelijk geen speling, niets. Het voelt daardoor zeer veilig.
En net als met de Ganzo multi tool 302B, heb ik dit mes aan mijn collega’s laten zien, die als ze al een mes hebben, allemaal met hetzelfde merk rondlopen. Deze Ganzo 704 heeft een afwijkend smoeltje, een mat blad, geen schitteringen en glimmertjes, en het heft is net zo goed als dat van duurdere merken. Plat en ruw, precies zoals het moet zijn.
Voor de collega’s die nog geen mes hebben, maar wel van plan zijn er eentje aan te schaffen, heb ik ze naar de website van Ganzo-tools.nl verwezen. Ze zullen verbaasd zijn over wat daar te vinden is!
Hele goede, scherp geprijsde en handzame stukken staal. (En je krijgt het in een luxe verpakking.)
 
Fabian, Den Haag

mrt 5, 2017
5
(5/5
Ganzo Eenhandmes G704 Black 20cm
Hallo Ganzo-tools! Bedankt voor de snelle levering van deze G704, wat een stoer mes. De prijs was ook heel goed, zeker voor een mes met deze uitstraling.
Lekker soepel met een hand te openen, en dan volgt een mooie KLIK. Sluiten met een hand is ook geen probleem, palletje naar achteren en lichtjes schudden en het blad zit weer dicht.
Maar wat ik het meest opvallend vind; de messen zijn niet duur, maar elke review op Youtube is lovend!
Je hoeft dus niet altijd veel geld uit te geven voor een goed mes.
Dat deze Ganzo er in veel verschillende kleuren is, is misschien handig als je er buiten mee werkt, een mes met een oranje handvat vind je sneller terug dan deze zwarte of eentje met een groen handvat. Maar dat is een beslissing die iedereen zelf moet maken. Ik ben voor het klassieke zwart gegaan.
Het staal is goed, 440C, het mes komt scherp uit de (luxe) doos en ach, als er na alle uren hard werk een eind komt aan het leven van dit mes, koop ik gewoon een nieuwe. Nogmaals, de prijs is zeer gunstig!
 
Dienstverlener

mrt 5, 2017
4
(4/5
Ganzo Multi-Tool G302-Black
Voor mijn werk mag ik een multi tool dragen. En omdat dit vergoed wordt door het werk, zijn veel van mijn collega’s voor de veel duurdere en bekendere merken gegaan. Ik niet.
Ik zocht juist voor mijn werk een heel handig en licht zakmes. (En die wordt niet vergoed, die moest ik zelf betalen.) Een EDC voor in de broekzak. Zo kwam ik bij Ganzo messen uit, in het bijzonder bij de G704, waar ik ook even een stukje over geschreven heb. Ik ben namelijk onder indruk van de kwaliteit en prijs.
Maar zodoende kwam ik ook de Ganzo multi tool tegen, deze G302B, wat voor Black staat. En ik heb daarom deze gekocht.
En nu komt het: op het werk hebben we de multi tools even naast elkaar gelegd, zo zijn mannen. En wat blijkt: die veel duurdere jongens van de grote merken zijn echt niet beter, sterker nog, die zijn vaak absoluut niet beter!
Als ze de multi tool zelf hadden moeten betalen waren zo ook voor de Ganzo gegaan.
Ik ben ook bij de afdeling inkoop geweest en heb ze dit laten zien, ik zei: “Koop een grote voorraad in, dan ben je goedkoper uit en je levert niets in op kwaliteit.”
Misschien doen ze iets met mijn goede raad. Ik ben in ieder geval zeer content met deze Ganzo multi tool aan mijn riem.
 
Fred van der Zande

mrt 5, 2017
5
(5/5
Ganzo Multi-Tool G302-Black
De keus tussen een multi tool of een Victorinox zakmes heeft me heel veel tijd gekost. Dat ik uiteindelijk voor de Ganzo ben gegaan heeft met twee dingen te maken: 1. de prijs is zoveel gunstiger dan de multi tools die op de markt zijn van de grotere merken. En 2. wat komt de Ganzo keer op keer goed uit de testen op internet.
Ja, en als je dan uiteindelijk de keus gemaakt hebt, dit blokje gereedschap ligt nu voor mijn neus: wat zitten er een mogelijkheden op zo’n multi tool ten opzichte van de Victorinox.
Hier kan zo’n Zwitsers zakmes echt niet tegenop. Alleen al die opzetstukjes. Wat een mogelijkheden om iets te repareren of vast te maken, knippen, snijden, boren, zagen. Alles klein en bescheiden, maar het kan wel. Snap er niets van waarom die vent MacGyver van de serie, geen multi tool gebruikt.
Ik heb een zeer betaalbaar stuk gereedschap aangeschaft in pocketformaat. Goed verpakt en snel geleverd door Ganzo-tools.nl.
 
Andre Westerberg

mrt 5, 2017
5
(5/5
Ganzo Multi-Tool G302-Black
Ik zocht een handige Multi tool voor op de camping en ik heb aardig wat reviews op Youtube bekeken, maar deze van Ganzo kwam er iedere keer opvallend goed uit!
Kortom, ik ben voor de Ganzo gegaan. Ten eerste was de prijs veel gunstiger dan de Multi tools van andere merken en ook in vergelijking met veel duurdere varianten, was de Ganzo vaak de beste!
Nu ben ik niet zo’n hele handige jongen, maar met de Ganzo heb ik een kleine compacte gereedschapstas in huis. Dat besefte ik pas echt toen ik de doos openmaakte en de losse opzetstukjes zag. Echt heel handig. Dat scheelt ruimte. De hoes waar alles inzit is ook van een prima kwaliteit en past horizontaal of verticaal aan de riem.
Deze Multi tool ziet er trouwens alweer iets moderner uit dan die op Youtube, er is nu met een kleurtje gewerkt in het handvat. Nu zegt dit voor het gebruik van het gereedschap misschien niet zoveel, maar het ziet er wel een stuk beter uit.
De Ganzo ligt lekker in de hand, heeft veel mogelijkheden, de prijs is uitstekend en hij ziet er heel modern en stoer uit. Ja, prima aanschaf en netjes en snel geleverd door Ganzo-tools.nl!
 
Anoniem01

mrt 5, 2017
5
(5/5
Ganzo Eenhandmes G720 Green 21cm
Hallo Ganzo-tools! Ik schrijf dit review omdat ik probeer andere mensen ook enthousiast te maken over jullie messen. Wat een mooi spul. Ik heb niet genoeg geld om ze allemaal te verzamelen, maar een nummer twee uit deze 7-serie gaat er zeker komen!
De G720 viel me op omdat het op de website werd omschreven als een van de beste messen van Ganzo. En voor deze prijs kon ik dat niet laten lopen. Eerst zien en dan geloven. Maar nu geloof ik het!
De G720 is misschien wat te dik als EDC, maar het lijkt mij een prima werkmes of iets voor bushcraft, dus deze gaat mee in de rugzak als ik op vakantie ga. Netjes in het meegeleverde hoesje.
Dat is me trouwens allemaal opgevallen, alles ging snel en netjes en de verpakking is veel luxer dan je zou verwachten. Ganzo is boven verwachting goed en zeer redelijk van prijs.
De groeten uit Eindhoven.
 
Pagina: 12

PayPal