Laatste Product Reviews

Ganzo Eenhandmes G733 Oranje 21cm
Review is pending moderation
mrt 1, 2018
Ganzo G735 Eenhandmes/Multi-Tool Yellow/Black
Aanvulling op m'n review: Het zakmes is gewoonweg goed afgewerkt geen scherpe kanten(op de snijkant ...
jan 31, 2018
Ganzo G735 Eenhandmes/Multi-Tool Yellow/Black
Ik schrijf nooit een review maar dit merk heeft me verrast ik verzamel al een hele tijd zakmessen en ...
jan 31, 2018
Ganzo Eenhandmes G733 Oranje 21cm
Voor de prijs kan ik me geen beter mes wensen !!!
mei 10, 2017
Ganzo Eenhandmes G619 Black 20cm
Snap niet hoe het kan voor de prijs!
mrt 10, 2017

Ganzo Eenhandmes G720 Green 21cm

30522

3 Stuks

In Voorraad

5
4.50/5 - 2 Reviews

€ 33.99 incl. BTW

Meer informatie

Dit G720 Zakmes met Axis-Lock is de paradepaardje van Ganzo en heeft een brede G10 handvat met een dwarsgefreesd afgeronde gleuf patroon voor goede grip in alle weersomstandigheden De extra dikke 4mm lemmet is van 440c staalet een hardheid van 58HRC en een mat geborsteld afwerking

Voor de eenhandbediening is er een 2-zijdig duimstud geplaatst voor links en rechtshandig gebruik. Het sluitmechanisme is een super sterk "axis-Lock" systeem. De draagclip kan zowel links als rechts geplaatst worden

Het mes heeft verder een gat voor een lanyard en wordt geleverd in luxe geschenkdoos en stoffen hoes, en bevat ook een glasbreker aan de achterkant van de lemmet. De G720 serie is een degelijk mes met extra dik 4mm lemmet en brede grip. Vanwege de hoge mate van betrouwbaarheid wordt dit mes aan verschillende overheidsdiensten en beveiliging bedrijven geleverd.

 • Kleur Handvatroen
 • Lengte opengevouwen 21cm
 • Gewicht 202g
 • Lengte opgevouwen 12cm
 • Breedte opgevouwen 4.2cm
 • Dikte Handvat 17mm
 • Dikte lemmet 4mm
 • Staalsoort 440c
 • Hardheid 58HRC
 • Handvat G10
 • Draagriem clip
 • Axis Lock Grendelsysteem
 • 2-Zijdig Duimstud

Reviews (2)

Anoniem01

mrt 5, 2017
5
(5/5
Een mooi en degelijk mes!
Hallo Ganzo-tools! Ik schrijf dit review omdat ik probeer andere mensen ook enthousiast te maken over jullie messen. Wat een mooi spul. Ik heb niet genoeg geld om ze allemaal te verzamelen, maar een nummer twee uit deze 7-serie gaat er zeker komen! De G720 viel me op omdat het op de website werd omschreven als een van de beste messen van Ganzo. En voor deze prijs kon ik dat niet laten lopen. Eerst zien en dan geloven. Maar nu geloof ik het! De G720 is misschien wat te dik als EDC, maar het lijkt mij een prima werkmes of iets voor bushcraft, dus deze gaat mee in de rugzak als ik op vakantie ga. Netjes in het meegeleverde hoesje. Dat is me trouwens allemaal opgevallen, alles ging snel en netjes en de verpakking is veel luxer dan je zou verwachten. Ganzo is boven verwachting goed en zeer redelijk van prijs. De groeten uit Eindhoven.
 
Martijn Visser

mrt 5, 2017
4
(4/5
De Ganzo Firebird!
Dit mes heeft een naam: Firebird. Tenminste, dat staat in de bijgeleverde – luxe – verpakking. Op de website van Ganzo-tools.nl staat dit nog niet vermeld. Er staat wel dat dit het paradepaardje van de Ganzo messenlijn is, misschien dat ze daarom bij Ganzo bedacht hebben dat het mes een naam moet hebben. Ik zocht een groot mes voor een redelijke prijs. En volgens mij heb ik die met de G720 gevonden. Ik ben een buitenmens, dus deze groene vond ik wel bij mij passen. Maar dan heb je de informatie van de website, de betaling en het daadwerkelijke moment dat het mes uit de verpakking komt, op Youtube de ‘unboxing’ genoemd. (Kijk maar eens naar de reviews op Youtube van de Ganzo messen: zonder uitzondering zeer positief!) Ik zag meteen een heerlijk dik mes voor me liggen. Ligt goed in de hand en echt vlijmscherp uit de doos. Ik heb de papier test gedaan. Nou, geen probleem. Ik had gehoord dat de scherpte van de Ganzo messen nog weleens te wensen over laat: niet bij deze G720. Vlijmscherp. Prima locking, prima broekclip, ja een echte jongen voor het zware werk en dat voor die prijs. Bedankt Ganzo!
 
Pagina:1

Review toevoegen

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...